no sound/error messages

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

NorvalRogers

Thread Starter
Joined
Jan 26, 2003
Messages
16
I no longer have sound, my color was stuck in 16, but I actually fixed that by looking at responses to other users. Now, I have no sound. I actually don't remember if the sound went away with the color or not, because I honestly don't use sound much on the computer. I also have 3 errors that pop up automatically every time I start it. One says ledll has caused an error, on says LOADER.EXE has caused on error, and the other say invalid web application 7288971. I just got another error that said explorer had caused an error in KERNEL- I think, I know it was explorer. HELP PLEASE
 
Joined
Sep 11, 2000
Messages
10,673
You didn't say which OS or IE you had. I would first go to control panel and repair IE. Then I would scan with spybot/adaware. After you repair IE reboot. Then I would reinstall you sound drivers and try it again.

Let us know if that helps.
 

NorvalRogers

Thread Starter
Joined
Jan 26, 2003
Messages
16
Did I tell you I'm some googy lady who doesn't know what she's doing. I can get to Control Panel, but you have to tell me step by step. I have Windows ME
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top