1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No sound from new speakers!

Discussion in 'Multimedia' started by Py2008, Oct 4, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Py2008

    Py2008 Thread Starter

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    54
    I just got the Logitech Z-2300 speakers and I have them connected up etc but there is no sound at all.

    I have disabled the sounds on the motherboard (P5Q) and yes I have made sure its not on mute . I am using Xtreme Gamer Pro card on Vista 64bit. My old speakers worked fine!

    I would be grateful for any suggestions!
     
  2. ShadowProwler420

    ShadowProwler420

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    317
    Do you have the appropriate drivers installed?
     
  3. Py2008

    Py2008 Thread Starter

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    54
    Yes, I believe so! I have alot of windows updates to install so I will see if that helps!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/756185

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice