No sound in WinXP error 887800078 and YES sound in Ubuntu!?!?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TheSteelGeneral

Thread Starter
Joined
Apr 8, 2009
Messages
119
The thread title says it all. I have no sound when I dual boot into XP, I DO have sound when I dualboot into Ubuntu, and in XP i have beeps.
DxDiag says:
No sound card was found. If one is expected, you should install a sound driver provided by the hardware manufacturer.

I have a Dell Dimension 3100, and i've gotten and ran their Sigma Tel crap, which didn't work, but crapped me into a good-for-nothing reboot!


I have read the entire thread at
http://forums.techguy.org/windows-xp/321996-solved-sound-problem-3.html


since it mentions my errmassage 887800078, but it wasn't really solved, the guy just gave up. To be really clear, my problem differs from his since it's clearly not the hardware with me.

Please, please help

 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top