no sound on compaq

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

plmcrz2904

Thread Starter
Joined
Dec 29, 2002
Messages
10
can't figure this thing out reformatted C: drive reinstalled windows98se went to compaq and downloaded drivers and my graffix returned to normal. can't get sound to work. any ideas. all suggestions welcome.:confused: :confused:
 
Joined
May 6, 2000
Messages
4,117
A couple of things come to mind. A few of them are obvious but I will mention them anyhow.

Make sure the wires are connected, make sure that the speakers are plugged in also make sure the card is seated correctly.

You can also right click on My Computer, click properties, click on Device managers tab, scroll down to the sound card and remove all listed. Reboot and let the sound drivers reinstall.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top