No Sound on Internet connection

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ladytaxiracer

Thread Starter
Joined
Sep 29, 2007
Messages
23
I have sound when I calibrate my speakers, so the sound works directly from my computer. I have checked for drivers and Device Mgr says my sound is working fine. But when I go on line and try to listen to any videos or news feeds I have no sound. When I download music I can not listen to what I download. It is not on mute, my volume is maxed. Whenever my computer gets slow and I get impatient I sometimes just keep clicking the link I want it to go to (Not a real patient person LOL) and I get scared out of my wits because my computer starts BEEPING really LOUD! :eek: But STILL NO sound while on line! HELP!!! I would LOVE to watch things on U-tube! :(
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top