No sound on windows xp

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.
Joined
Nov 11, 2010
Messages
156
Go to start->run
type devmgmt.msc

See if there is any question mark symbol beside any hardware.

Again goto start->run and type dxdiag

Then under the sound tab click "Test DirectSound"
 

flavallee

Frank
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
82,206
Please help. There is no sound on my computer and it says no devices
Did you do a repair or fresh install of Windows XP?

--------------------------------------------------------------

What's the brand name, model name, and model number of your computer?

---------------------------------------------------------------

Go into the Device Manager, then click the + in

Display Adapters

Network Adapters

Other Devices

Sound Video And Game Controllers


Advise what's listed in each heading and if any of them have a question mark ( ? ), exclamation mark ( ! ), or X next to them.

---------------------------------------------------------------
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top