No sound with USB turntable connected

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ronb116

Thread Starter
Joined
Jan 22, 2013
Messages
1
Hello all,

Having a sound problem with my speakers when my usb turntable is plugged in. The sound is fine when I disconnect the usb plug and the line in plug it's just a hassle crawling under the desk to plug and unplug them everytime I want to record some vinyl. Is there a way around this? Any help would be very much appreciated.

Thanx


MY SYSTEM
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 8, 64 bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz, Intel64 Family 6 Model 58 Stepping 9
Processor Count: 4
RAM: 10179 Mb
Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 620, 1023 Mb
Hard Drives: C: Total - 1885870 MB, Free - 1812761 MB; D: Total - 20345 MB, Free - 2545 MB;
Motherboard: PEGATRON CORPORATION, 2AD5
Antivirus: Windows Defender, Disabled
 

Triple6

Rob
Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,933
Have you checked to see if the turntable is being set as the default playback device in the "Sounds" settings in the Control Panel? If so change it back to the desired device instead of the turntable and that should restore the audio.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top