no sound

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

eltonsammy

Thread Starter
Joined
Mar 8, 2007
Messages
304
Remembered my Windows 10 pc after updated, it has no sounds at all. Plugged my speakers on other devices worked fine. Need some technical help. Thanks in advance.
 

eltonsammy

Thread Starter
Joined
Mar 8, 2007
Messages
304
Hi plodr, thank you for your response. Should I copy and paste from the 'my computer property' or something else?
 

plodr

Liz
Joined
Jun 27, 2014
Messages
23,231
Something else.
Brand and exact model of computer so we know the hardware inside.

When did the sound stop working? Windows 10 is notorious for downloading drivers and some of the drivers are wrong so the hardware stops working.

I don't run Windows 10 so you might want to ask for advice in the Windows 10 section, also mentioning what build you are running.
https://forums.techguy.org/forums/windows-10.102/
 

eltonsammy

Thread Starter
Joined
Mar 8, 2007
Messages
304
Hi plodr, this PC originally built by my son, parts he bought from computer warehouse, i am not sure what hardware inside. According to system shows Intel Core i5-3570K, 64 bit operating system. Hardware stopped working after Windows update.
 

Oddba11

Jim
Joined
May 12, 2011
Messages
8,335
Likely just need to reinstall the sound drivers.

I would assume you are simply using the motherboard audio chipset and not a sound card. You can use a program such as Speccy ( https://www.ccleaner.com/speccy ) free version to get the motherboard info.
 

eltonsammy

Thread Starter
Joined
Mar 8, 2007
Messages
304
Hi Jim,
thank you again for your link. Unfortunately i tried 2 times still no luck.
 

Oddba11

Jim
Joined
May 12, 2011
Messages
8,335
As with any other hardware or software, goto to the manufacturers webpage and select the support link, and then simply fill in the model information and search. I was linking to make it easier, but you can navigate to it yourself easy enough.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top