no sound

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

brbpab94

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2002
Messages
514
I have no sound .In the divice manager it says its there and working properly but there are no sounds for any thing.
 
Joined
Apr 23, 2004
Messages
2,960
Check the speaker on the task tray - make sure it doesn't have the little circle with the slash through it. Right-click on it and go to Open Volume Properties. make sure NOTHING has a checkmark next to Mute.

If this is a laptop, did you press the mute button on the laptop itself? This will override any settings you have in XP.
 

brbpab94

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2002
Messages
514
I don't have anything muted.And in the properties it says that everything is properly working.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top