No sound

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

popeye3

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1
Hi Guys

In essence I have just been given a processor from a friend. It is in full working order with the exception that it has no sound. If I try to play music using Microsoft Media Player I get an error suggesting that there is no sound card, it is fauty or being used by another program.

There are 3 "sound related" sockets in the same area as the mouse and keyboard sockets. (pink, green, etc) so it isn't a separate sound card!

I am using Windows XP with service pack 3. I believe the motherboard is a MSI K7N2G-L which has the NVIDIA nForce2 chipset. Unfortunately I don't have any of the drivers.

Is it a hopeless case!?

Cheers
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top