1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

no sound

Discussion in 'Hardware' started by gtis, Jan 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gtis

    gtis Thread Starter

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    1
    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
    OS Version: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 2, 32 bit
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz, x86 Family 6 Model 15 Stepping 6
    Processor Count: 2
    RAM: 1022 Mb
    Graphics Card: NVIDIA GeForce Go7300 , 256 Mb
    Hard Drives: C: Total - 10001 MB, Free - 89 MB; D: Total - 11104 MB, Free - 2918 MB; E: Total - 29996 MB, Free - 26028 MB; F: Total - 20002 MB, Free - 483 MB;
    Motherboard: Lenovo, F40X , Not Applicable, Not Applicable
    Antivirus: avast! Antivirus, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled
    The drivers of my system are not working
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/973666

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice