1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

No Thumbnail View In Explorer (2nd Request)?? Please?

Discussion in 'Digital Photography & Imaging' started by rhinestones, Apr 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. rhinestones

    rhinestones Thread Starter

    Joined:
    Sep 5, 2000
    Messages:
    189
    Hi, there, this is my second request on this one. PLEEZE help. I lost my ability to view thumbnails in Explorer. I've tried View, I've tried Customize this Folder, Web settings, etc. Please someone tell me how I can get back my Thumbnail view. I work with a LOT of images, mostly .jpg, and it's frustrating to open a folder and not be able to view them all at once. I have to view them one by one on the frame on the left of the page. I had the capability, but somehow it got lost. I have not installed any image program that would have taken it out. What to do? Thanks a million! Oh, and I have Windows ME OS.
    Rhinestones
     
  2. Sponsor

  3. xgerryx

    xgerryx

    Joined:
    May 16, 2003
    Messages:
    4,092
    How long since you last saw thumbnails. Maybe do a system restore to that time.
     
  4. rhinestones

    rhinestones Thread Starter

    Joined:
    Sep 5, 2000
    Messages:
    189
    I could try that. I'll go back as far as I can, thanks! Will let you know results!
    Rhinestones
     
  5. kath100

    kath100

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Messages:
    1,062
  6. kath100

    kath100

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Messages:
    1,062
  7. rhinestones

    rhinestones Thread Starter

    Joined:
    Sep 5, 2000
    Messages:
    189
    Hi Kath, and thanks for the link. I've already tried this.....No go. Thanks anyhow. Also, did a System Restore, that didn't work either. Thanks again,
    rhinestones
     
  8. rhinestones

    rhinestones Thread Starter

    Joined:
    Sep 5, 2000
    Messages:
    189
    Did a System Restore, didn't help. May have to fiddle with the registry, but really don't want to if there is another solution. Thanks,
    Rhinestones
     
  9. buck52

    buck52 Banned

    Joined:
    Mar 9, 2001
    Messages:
    8,373
  10. Moby

    Moby

    Joined:
    Mar 18, 2002
    Messages:
    8,709
    See if this helps

    Click start/run and type or copy the following into the box

    regsvr32 thumbvw.dll

    Click ok.
     
  11. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/223300