none of my browsers work only firefox

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jadame

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2010
Messages
2
After i tryed to install the Dvix web player plug-in my browsers stoped working. it says that the server my be temp. down or that it can't connect. that only happens on IE8 and on Google Chrome. Firefox works fine.
My OS is Win7 Beta 7100
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
110
Hi Friend,
I would suggest you to uninstall these browsers from the machine and check if that help. Uninstall the browsers only if you have the backup to install them again.


Thanks,
James
 

jadame

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2010
Messages
2
that didn't work. for some reason i can get on my gmail account, and to one other website i got a pic of it
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top