Norton Ghost 10 keeps offering to install .NET 1.1

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sammc

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2
Up until a few days ago, my Norton Ghost 10 installation was working fine, backing up to a schedule etc.

Then I noticed that the icon was gone from the task tray. When I started Ghost manually and tried to access any of it's functions, it gave an error message stating:

.NET framework not found
To run Norton Ghost, you must first install Microsoft .NET Framwork Version 1.1. Would you like to install the Microsoft .NET Framwork package?


When I accept, it appears to install it, but when I try and access Ghost functions I get the same error message again. It keeps going round this loop.

I'm running Windows XP with SP2 and all the latest patches etc.
 
Joined
May 11, 2007
Messages
56

sammc

Thread Starter
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2
John, thanks for taking the time to reply. I've tried both your suggestions with no luck. On further digging via Google, I have found a few references to this problem when .NET 1.1 is installed along with .NET 2.0. ALthough this is a valid situation, some people experience a problem with Ghost 10.0. Apparently, although not recorded in the Symantec knowledge base, this is a problem they acknowledge but have no workaround for or fix planned. I guess the "fix" is to upgrade to Ghost 12. In my case, this is the final straw that has made me decide to move to a Mac. Life is too short, and I have blown away too many weekends re-installing Windows and all my apps. to keep doing it, so I now offically resign from my unpaid post in Microsoft's QA department.
 

rka0

Banned
Joined
Oct 12, 2007
Messages
1,281
Hi sammc.I'm not sure if I'm to late to help but there seems to be a lot of people who are getting rid of norton and opting for better protection products (Freeware) and other goodies. I have not used this link before but it is safe according to (mcafee site advisor)
http://free-backup.info/
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top