Not able to login in GUI mode (Solaris)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

amittal

Thread Starter
Joined
Dec 31, 2010
Messages
9
i ran this command :

/usr/sbin/sconadm register -N // This disable the solaris registry

a) How i'll enable solaris registry ?
After this command , i ran <init 6> reboot the system ,but no able to login to GUImode .
am just getting command line mode for Login .

b) How i'll get my GUI mode back and Registry diaable means not able to Login through GUI mode??:confused:

please provide the solution for that.....
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
80,958
*hopes the mods don't mind me suggesting another forum*
There was also a Report asking the same. I cannot give a general answer covering all cases, but in this case it is fine. After 3 days no Solaris experienced person has replied and I doubt there is much Solaris experience or knowledge among members of this forum.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top