Novell Startup Error Message

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cmcnally

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2002
Messages
300
My work computer recently started displaying the following error message on startup: "Problem: Install Failed. MSI returned error code: 1612." I googled around and found this Technical Information Document from Novell. It seems to have the answer I'm looking for, but I'm afraid the jargon is a bit beyond my capability. Can anyone translate the fix into some concrete steps I can take to get rid of this error? I forwarded it to my company IT guy, but he's busy and this probably isn't a priority. Thanks in advance for any suggestions.
 
Joined
Jan 11, 2007
Messages
20
NAL is the Novell Application Launcher, the thing that your IT guy uses to distribute applications to your desktop.

What's probably causing this problem is an MSI that he/she has set to distribute to your workstation on login. There's several reasons why these wont load, that your IT person should be able to figure out.

It's most probably a permissions error to the MSI file, but I couldnt say for sure without more info.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top