NT 4.0 printer installation

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

stergios

Thread Starter
Joined
Sep 6, 2004
Messages
19
Hello.

I have setup a mandatory profile on a NT 4.0 server that my client XP PCs connect and loggon.

I have difficulties setting up the printers.

I checked the "c:\document and settings\userprofile\print hood" but I can not see anything.

Could you explain how the printers are setup using mandatory profiles?

If I install a printer (networked) where that information is stored in the profile? I can not find this information. The print hood folder is empty.

The mandatory profile works but I have no printers and the user must install them manually. But, this is a problem because the printer must be installed automatically for every user that logs on and uses the mandatory profile.

Thank you in advance.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Staff online

Members online

Top