NT at start-up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tom Zumbro

Thread Starter
Joined
Nov 21, 2001
Messages
1
I am running nt 4.0 sp6 and am very pleased with the overall performance.

The problem that I have occures when I re-start the computer.
I receive a message that says: The Clipbook Service is unavailable or failed to start.

When I try to close the viewer I get a Dr Watson: an application error has occured and a log is being generated

Violation (0xc0000005)

Address 0x01301131

Any help will be greatly appreciated.

TZ
 
Joined
Jan 12, 2001
Messages
140
Go to start> Settings> CP> Services and just disable that service on startup. Since i dont know what it does, it is probably nothign windows specific.
also, check the event viewer to see if there are other services or divices that are affected by this service's failure.
--Adam
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top