NT4.0 Blue Screen

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sdecicco

Thread Starter
Joined
Aug 29, 2001
Messages
32
We use Windows NT Terminal Server 4.0 at our organization and the server blue screen'd with this error: something like...

0x000000DE (0x0... 0x80759c88, 0x0e3342c14,0x14ec5921)
Stop: Pool_Corruption_in_file_ARCA
CPUID:Genuine Intel 6.3.4 irql:le sysver 0xf0000565

I know a lot of that most of that is in code, but just in case you have seen an error similar to that one.. Well i know you guys are good, so when you get the chance please let me know!!

steve
 

sdecicco

Thread Starter
Joined
Aug 29, 2001
Messages
32
yes,
we did install the latest service pack for the terminal server. i think it was sp6a...
steve
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Are you running Citrix on TSE, as the error may be caused by it. If so I would check with them.
 

sdecicco

Thread Starter
Joined
Aug 29, 2001
Messages
32
we are not running citrix either, and i went to MS knowledge base and can't find anything, i was just hoping that some came across this...anyway thanks for your help..
steve :D
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Have you tied running DRWATSON?

It may capture more details to work with.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top