NVIDIA TNT2 Ultra shows as standard VGA

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ari

Thread Starter
Joined
Aug 27, 1999
Messages
270
MB ASUS CUSL2-C
OS Dual boot WIN98SE/WIN2K
384MB Ram

OK, here goes. I have a 32MB Nvidia TNT2 Ultra video card. However MOST of the time, the system won't recognize it as anything other than a standard VGA card. Every now and then it'll actually show as the correct card and when that happens it works GREAT (for a while), then all the sudden it's back to standard VGA again.

This happens in 98SE and 2K, I have 2 older Rage cards that I have no trouble with. Unfortunately I DON'T have another machine that I can put this card in right now.

Have all the latest drivers (that I can find) for everything, problem has persisted through a reformat and reload.

Any help at all appreciated.

(edited for spelling)
 
Joined
Feb 24, 2002
Messages
1,629
If your system is not HAVING issues with your other cards, then your TNT2 is the cause.... its an odd problem you have.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top