Odd graphics card problem (possibly elsewhere)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nckomodo

Thread Starter
Joined
Nov 29, 2006
Messages
12
I think my gfx card is dieing, might be the mobo or something for all i know about computer hardware.
I can go from using windows -> ubuntu no problem.
If I try to boot into windows after ubuntu it'll act like I didn't have a card in, or there were no drivers present, I'll get a white screen at the login page and if I manage to get past that it asks me to install drivers for the card. restarting usually fixes this. I can go windows -> windows no problem.
If I try to go ubuntu -> ubuntu I'll get a few errors about unable to allocate resources or whatever then it'll end up showing a black screen with the text "radeon x700 rialto atombios". Restarting doesn't seem to fix this.

Would downloading/reinstalling the latest windows drivers and/or installing fglrx for ubuntu help anything?

While I'm here I might as well mention that I sometimes get "no disk in drive A" when loading windows(I think this happens other times too, but I can't remember any specific occurences), while correct, i don't see why it should be accessing drive A.

I'm going to jump back into Ubuntu now (had to restart for updates etc)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top