oe6 no connect

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gaftop1

Thread Starter
Joined
Jul 20, 2003
Messages
823
The connection to the server has failed. Account: 'mail.cableone.net', Server: '127.0.0.1', Protocol: POP3, Port: 5100, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E

keep getting this error whenever i open oe6 will not connect to any of my pop3 accts....................HELP
 
Joined
Oct 3, 2002
Messages
2,281
Check the POP3 server that you have typed in the account settings. To check this go to Tools > Accounts. Select the account that you want, click on Properties, then on servers and check out the POP3 server that you have typed. There may just be a small spelling mistake :)
 
Joined
May 30, 2003
Messages
625
Possibly your anti-spam has mucked up settings, you will have 127.0.0.1 as your pop3 server where it should be similar (dependant on ISP) To...
pop.freeserve.com or mail.btopenworld.com
Check your ISP for exact server settings !
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top