OE6 Saved Passwords?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cparent

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
5
I'm trying to save my password so that I don't have to enter it each time I enter OE6. I've gone to the Properties tab and entered my password and checked the "remember password" box. However, each time I open OE6, it prompts me for the password again. When I go back to the properties again, the password is gone. I've made sure I've "applied" the settings each time, but no luck.

XP Home and OE6. New computer (HP 7955 ), so I'm trying to do the initial setup. Any suggestions?
 

cparent

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
5
I am using XP home, no logon has been required at start up. (factory default?)

I don't have Tweak IU installed , or Powertoys, but I will get them.

It appears that Client for MS Networks was installed. I will recheck that.
 

cparent

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
5
I've installed Powertoys for XP and selected "Autologon"

Client for MS networks IS installed.

Still prompting for password each time I enter OE6. Hmm.
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Okay

I assume that you're not networked, so lets try this.

Go to Find Files and type in *.pwl

Does anything come up? If it does, rename it to yourname.old, from yourname.pwl

You don't need TweakUI. I was just asking if you had it, as this can disable your saving the password bit.

btw, is the box greyed out, where you tick it to Remember password, or do you have to keep typeing it in?

eddie
 

cparent

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
5
No .pwl files came up during the search ( probably not good? )

The box for remember password in Account Properties is not greyed out, and I have to type in the password each time there. However, when I open OE6, it still prompts me.
 

cparent

Thread Starter
Joined
Dec 11, 2001
Messages
5
As soon as I enter Tools.... Accounts....Mail Tab...Properties...Server Tab, and enter the password ( the save password box stays checked ) and exit the properties and re-enter it, the password is gone already. As mentioned in my previous post, I don't have ANY .pwl files, according to the search. I guess if XP is saving it, it should be saved somewhere, right?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top