1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Office XP

Discussion in 'Windows XP' started by mylesb, Oct 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. mylesb

    mylesb Thread Starter

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    40
    Have Office XP. When trying to install SP1 it reports an error where it says that one of the temp files it has created has changed and can not continue. Have disabled av and firewall.

    The Office XP is supplied by my work, could this be the problem.
     
  2. kiwiguy

    kiwiguy

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    17,584
    If you can post back with the exact error message it may help.

    Can,t see why the Office XP being supplied by your company would be an issue. The program probably doesn't know who supplied it, and shouldn't care

    Also post back with the version of Windows you are running.
     
  3. mylesb

    mylesb Thread Starter

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    40
    Will update tonight with details. OS is XP Pro with all updates.
     
  4. mylesb

    mylesb Thread Starter

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    40
    ERROR message rec'vd

    Error 1328. Error applying patch to file c:\config.msi\PT4D6.tmp. It has probably been updated by other means, and can no longer be modified by this patch. For more information contact your patch vendor.


    This is a temp file created as part of the patch upgrade. Turned off all other s/w (av, fw, etc) still will not install. HELP!!!!
     
  5. pileyrei

    pileyrei

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    594
  6. mylesb

    mylesb Thread Starter

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    40
    Tried that one, and the admin update option to update the actual install set with the SP. They all fail on the same file with the same error.
     
  7. kiwiguy

    kiwiguy

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    17,584
    Looks like the corporate version is not going to be able to be patched in your case, as it already contains a pre-SP1 version of the file(s), in a pre-patched state.

    Does the company have any other versions available that have not been pre-patched?
     
  8. mylesb

    mylesb Thread Starter

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    40
    Not that I can obtain. They turn certain things off for security reasons.
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/170369

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice