Old game freezing a lot - event viewer logs

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

danielj88

Thread Starter
Joined
May 26, 2010
Messages
13
Hey guys. I'm playing an old game and experiencing a lot of lag and freezing. I also noticed the following events in my Event Viewer:

ACEEventLog:
Code:
0000000073: 2010-12-11 14:11:09:283    FAILED: ADL.ADL.ADL_Display_ImageExpansion_Get
 Error      Called by: ATI.ACE.CLI.Aspect.DeviceProperty.Graphics.Runtime.DevicePropertyImageScalingController::Parse   processID:01908 threadID:(                ) domainName:(ccc.exe                    ) assemblyName:(CLI.Aspect.DeviceProperty.Graphics.Runtime, Version=2.0.3951.39058, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code:
0000000072: 2010-12-11 14:11:09:233    RT_MMVideo::InitializeInternetVideo GetMMVideoAdjustInfoItem Pulldown FAILED
 Error      Called by: ATI.ACE.CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime.RT_MMVideo::InitializeInternetVideo                  processID:01908 threadID:(                ) domainName:(ccc.exe                    ) assemblyName:(CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime, Version=2.0.3951.39060, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code:
0000000071: 2010-12-11 14:11:09:223    RT_MMVideo::InitAdvancedVideoFeature: Failed in VideoItem = CONTROLLER_VIDEO_MOSQUITONOISEREMOVAL
 Error      Called by: ATI.ACE.CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime.RT_MMVideo::InitAdvancedVideoFeature                 processID:01908 threadID:(                ) domainName:(ccc.exe                    ) assemblyName:(CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime, Version=2.0.3951.39060, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code:
0000000070: 2010-12-11 14:11:09:223    RT_MMVideo::InitAdvancedVideoFeature: Failed in VideoItem = CONTROLLER_VIDEO_DEBLOCKING
 Error      Called by: ATI.ACE.CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime.RT_MMVideo::InitAdvancedVideoFeature                 processID:01908 threadID:(                ) domainName:(ccc.exe                    ) assemblyName:(CLI.Aspect.MMVideo.Graphics.Runtime, Version=2.0.3951.39060, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
System:
Code:
UVD Information

Source: ati2mtag
I was wondering if these events are the cause of the lag and if there was a possible fix?

Using Windows XP
Graphics Card is HD 4850


Many thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top