On-board sound drivers

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

busterdog

Thread Starter
Joined
Nov 17, 1999
Messages
339
A buddy was having probs with his puter (big probs) so he asked me to format his h/d & reinstall. All has gone well but for the sound which is an onboard chip.
I had this prob years ago and left a message on TSG and was advised to post back witjh the board ID and was directed to a site that gives info about the board along with where to go for drivers.
I have his board ID but (being an ageing rocker) cannot for the life in me remember the site.
Any of you super people out there help me?

Thanks for any help (once again)

Buzzy
 

busterdog

Thread Starter
Joined
Nov 17, 1999
Messages
339
Thanks BrianF
Once again, TSG to the rescue.
You took me to the very spot. Hopefully this will solve things.
Cheers

Buzzy
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top