Solved On IG HOME, gadgets won't show up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bj nick

Thread Starter
Joined
Jun 10, 1999
Messages
1,951
I use IG HOME for my home page in Chrome. Usually works great. Now, it won't display gadgets from a couple places, like Accuweather or Weather Underground. I get the frame/box and nothing in it. Any ideas?
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,976
The Accuweather uses Adobe Flash Player:
upload_2018-6-21_6-37-44.png

So it's possible you need to update your Adobe Flash Player, though since you are on Chrome, that should be updated already..... Try clicking on the info button on top left, next to the web address and then click on Site Settings. Find Flash and choose to Allow.

upload_2018-6-21_6-40-46.png

Hope this helps!
 

bj nick

Thread Starter
Joined
Jun 10, 1999
Messages
1,951
Hi, I do not see any such info button anywhere.....regardless, I downloaded and installed latest version of Flash. Accuweather shows up, but others will not.....in the "add gadgets" search, they turn up blank.....weird......this is a pretty new Windows 10 Dell laptop.....
 

bj nick

Thread Starter
Joined
Jun 10, 1999
Messages
1,951
To be clear.....I see the gadget title, with the basic frame/structure, but no info or images appear inside..... it's blank.
 

bj nick

Thread Starter
Joined
Jun 10, 1999
Messages
1,951
No one could help me with this, even my local "guru," so I'm going to close the thread....it remains a mystery.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,976
Sorry, I must have read this without reading it (was not showing unread)
If you right click in that area, does it show anything like Java, FlashPlayer etc?
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,976
Hi, I do not see any such info button anywhere.....regardless, I downloaded and installed latest version of Flash. Accuweather shows up, but others will not.....in the "add gadgets" search, they turn up blank.....weird......this is a pretty new Windows 10 Dell laptop.....
Flash is updated by Chrome, no download needed.

as to the icon I meant this:
upload_2018-7-2_13-57-43.png

Click on that when you are on that site, then Site Settings on the bottom of the list.
 

bj nick

Thread Starter
Joined
Jun 10, 1999
Messages
1,951
Hi, thanks again. I tried that, and it said "blocked," so I changed it to "allow," but it changed nothing. The gadgets still show up blank. Wow......
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,976
Did you refresh the page? Did you right click on the area that it should be to see what plug in is there?

Oh, you have something like AdwareBlocker?

Last thing, try the website in Incognito Mode (Press and Hold CTRL+SHIFT, then press N) and see if you get the same result
 

bj nick

Thread Starter
Joined
Jun 10, 1999
Messages
1,951
Nothing doing. Nothing works. Now even when I go to search for gadgets, they show up blank. Again, pretty new l laptop running Windows 10......I'm baffled. LIterally no one has a clue what to do......this is beyond strange. I'm going to look for a different home page.....igHome obviously will not work for me any more. For the record: under "settings" I made sure everything is "allow." Nothing is blocked. So weird.....
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top