onboard VGA problems / no monitor signal

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

iammikerodriguez

Thread Starter
Joined
Apr 24, 2010
Messages
52
Been stuck on this for a whole. Im fixing my friends dell dimension desktop. The computer boots up, no beeps, windows starts. but i have no signal whatsoever from my monitor. I checked if the ram or any cables were loose and nothing. im using on-board vga but i even tried inserting an extra pci express video card i hard laying around as well, and still no signal. i replaced the RAM and still no signal. then i tried with 4 different monitors and all of different brands and still no signal.

The computer was working fine and one day my friend went to go turn it on and no signal at all.

The only thing i havent tried is replacing the power supply, do you think i should give it a try?

Thanks in advance
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,484
im using on-board vga but i even tried inserting an extra pci express video card i hard laying around as well,
Often you need to get into the bios to disable the onboard graphics and use a PCI card - which is a bit catch 22 when the display does not work ......
With the Sound on do you get the windows starting sound ?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top