One Site That Won't Let Me Load

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kat011661

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2007
Messages
3
I have been posting on a site for quite a while, but about a week ago, I got the "IE cannot display page" error. I tried Firefox with no luck. Firefox did give a message something like, this server is taking too long to respond. I have reset my all my settings to the "factory" settings. I have added this site to my "trusted sites." I tried connecting directly to a laptop without the router in the mix, nope. For some reason, my ISP doesn't connect anymore with this server. I contacted my ISP several times, and we tried different things but to no avail.

Anyone have any suggestions?

Thanks!
 

kat011661

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2007
Messages
3
I just don't understand how a website can be available and then not. If I had changed any settings, it might be understandable that i had done something goofyl
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top