ONLINE but none of my browsers work. HELP!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dayjobz

Thread Starter
Joined
Sep 15, 2004
Messages
4
This one has me baffled. My connection to the internet is working. I have done an ipconfig and been able to ping any site. However, when I launch any of my browsers (IE 6, Netscape 7, or Opera) none of them can find a site. I have run Registry Mechanic, HiJack This, Ad-Aware, Spybot and cannot isolate the problem. My Outlook works fine, I can send and recieve without a problem. I have High Speed wireless internet connection that is always on. I am typing this from one of my computers that is on my internal network and this browser is working without a hitch. I have run out of ideas... HELP...
 

dayjobz

Thread Starter
Joined
Sep 15, 2004
Messages
4
did that, browsers still don't work. It is as if something is blocking it.
 

dayjobz

Thread Starter
Joined
Sep 15, 2004
Messages
4
dayjobz said:
did that, browsers still don't work. It is as if something is blocking it.
Now here is an even wierder twist. On the same computer I created a new user account. With that account I am able to get my browsers to work, but when I switch back to the primary account...nothing. I could use some ideas.
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Do the download with the profile that works, make sure to put HJT in a folder you can access from the other account. Log on to the one that does not work, create the log, go back to the working one and post the log here :)

Create a folder on your hard drive for Hijackthis, like Program Files\HJT
Click on this link: http://www.net-integration.net/tools/hijackthis.html and download hijackthis. Save the file into the folder you have created.
Unzip the file to the folder.
Scan your machine, then click on Save Log.

Post a copy back here and someone will be happy to review it.

Don't make any changes until instructed to do so.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top