1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Only loading half of the page

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by Chaos Queen, Nov 5, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    I have Windows 98SE and IE6.

    I have been getting pages that only load about half the page(or less).

    What can I do to fix this?

    TIA!
     
  2. Filewasp

    Filewasp

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    664
    Did you go into control panel/ add remove/ highlight Microsoft Internet Explorer 6/ click Add Remove/ choose repair. Let someone elso comment on my suggestion first (although it wouldn't hurt a thing to repair it even if that is not the prob.)
     
  3. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    Ok, I did the repair and it still won't load certain pages. Any other suggestions?
     
  4. flavallee

    flavallee Frank Trusted Advisor

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    63,665
    C_Q:

    In Internet Explorer, click View - Text Size - (select a smaller size). See if that helps in displaying more of the webpage.

    What resolution are you using? A low resolution, such as 640 X 480 or 800 X 600, may display only a portion of a webpage and require you to use the slider bars to view the rest of it.


    Frank's Windows 95/98 Tips (Also a Windows XP user)
     
  5. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    I have a small sized font. I'm using 640X480 but I there isn't anything to slide with since the page doesn't load all the way.
     
  6. flavallee

    flavallee Frank Trusted Advisor

    Joined:
    May 12, 2002
    Messages:
    63,665
    The display properties window is completely loading. You just can't see the slider because the window is blown up too large and you can't move it high enough. There's a way around that, but I can't recall off-hand.

    Frank's Windows 95/98 Tips (Also a Windows XP user)
     
  7. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    I changed my settings from 800X640 to 1048X?(or something close to those numbers) and tried the page I'm trying to get(at one certain message board) and it's still not working. Could it be something with that certain message board?
     
  8. pyritechips

    pyritechips Jim

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,869
    Hi again Choas:
    Have you tried different webpages? Is this TSG page displaying ok? Is it several pages or only one particular page that won't display properly?
     
  9. Filewasp

    Filewasp

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    664
    I tried to recreat your problem on my system and it had the appearence you were describing. I went to the desktop/right click/properties/settings/ moved the setting to less (from my normal setting of 1024 x 768) then I clicked apply. The screen way way too big and I was forced to move it to the left to get at the exit button. I then went back to desktop/right click/properties/settings and reset it to 1024 x 768 hit apply and rebooted. That corrected all back to where I was originally. The only left over effect is you have to move all your desktop icon around where they were before. Hope this helps
     
  10. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    Yes, It's actually one "set" of message boards.
     
  11. pyritechips

    pyritechips Jim

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,869
    Then can you contact them and ask them if they are having a problem? It wouldn't be productive to fix something on your computer that isn't broke.
    :)
     
  12. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    I would but I can't get into a forum to post a question(start new topic won't work for me there)LOL
     
  13. pyritechips

    pyritechips Jim

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,869
    Well, f*** that for a game of cowboys! as my friend used to say! :rolleyes:

    I thought maybe you had an email addy for them. :confused:

    At least if it's just that site you can rest easy that nothing is wrong with your computer. :)
     
  14. Chaos Queen

    Chaos Queen Thread Starter

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    480
    yes, that's true, but it's the site that I run

    Oh well, that's ok! Maybe one day it'll be fixed :D

    Thanks for your help!
     
  15. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/177216