Oops

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ian1980

Thread Starter
Joined
Jul 14, 2006
Messages
2
Hello,

I have accidently deleted my speaker program for advance sp-680 and so i've got no sound

my mum is going ballistic


how do i get it back


please help
 

Triple6

Rob
Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,933
You need to reinstall the sound driver and utility. But the model you provided doesn't seem to be correct. What computer do you have?
 
Joined
Nov 4, 2005
Messages
337
I cant find what "advance sp-680" is, so i'm just making an educated guess that its either your speakers or your sound card. If its your speakers, you need to determine what sound card you have first. Otherwise, just to to www.driverguide.com and search for the drivers for the card.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

No members online now.
Top