Optiplex GN+ won't start, beeps

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Bluewatercns

Thread Starter
Joined
Feb 2, 2003
Messages
2
I've acquired an Optiplex GN+ 200Mz barebones machine, socket 7, 2 DIMM slots, copyright 1997 on motherboard. I'll set it up as usual with (tried all types of memory) pc66, 100, 133, hard drive, CD ROM. Everything else is on board. It immediately gives me a beep code, 1-3-1-1, nothing more. The monitor screen remains dark, but I can hear the hard drive spinning up. Bios research says that this beep code indicates the memory needs to be reseated. I've tried every combination of memory I have: 32M of PC66, 64M of PC100, 128M of PC133, and 256M of PC133. Does anyone have any suggestions how I might get past these beep codes.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top