Outlook 2003, HTML signature problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Hennie

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2009
Messages
1
Hi, I have WinXP with SP3 and Office 2003 with SP3 installed. Aslo have IE7.I have created a new HTML signature with a embedded picture that work fine when sending new mails. When I go to my send mail and forward one of the mails the signature of the first mail gets broken. The hearder info displays on the right and when printing it does not print the line to split the fist mail and the forwarded mail. It starts straight from the reply or forward message onto the first message body.
Please help?

Thanks:)
 
Joined
Apr 19, 2009
Messages
77
Go to Tools, Options, select the Mail format tab and make sure the Message format under the Mail Format tab is set to HTML.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top