Outlook 2003 - No Send or Receive

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Speedbird420

Thread Starter
Joined
Oct 31, 2007
Messages
1
First post, so be gentle on me please.

I am running Windows XP with Outlook 2003. When I am wireless or hard-wired emails are absolutely OK......with one exception - when I go to my library and get on the WiFI, I can browse OK, but no email sending or receiving. I am OK with all other WiFi networks, but this one just seems to be different. There is no error message. I have tried disabling Norton Internet Security 2007, but no joy.

I have asked the staff, but they have no technicians on site.

Any chance of changing settings at my end to enable email activity? I am having to spend long periods in this specialist library, so a solution would be hugely helpful.

Thanks in advance,

Speedbird 420
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top