Outlook 2003 question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ijusth

Thread Starter
Joined
Feb 15, 2003
Messages
265
I have Outlook 2003 load on start up. It loads from my startup group using the shortcut. It will load but not update any of the folders. I need to close and then reopen the application to get it to run. The only possible program I can see that would affect it is Itunes which I also have autoloading, but I have tested things by not having the program launch or not (by connecting - or not - my Ipod). Very odd ...

Any ideas?
 
Joined
Jun 15, 2007
Messages
23
Double check to make sure the box "Schedule an automatic send/recieve every X minutes" has a check in it. Also make sure it is set to 2 min.

You can find this in Tools>Options>Mail Setup Tab>Send/Recieve... under the "Setting for group "All Accounts"" heading

Also check that when you click on the Mail Setup Tab that you have a tick in the 'Send immediatly when connected'.

Hope this can help in anyway.
__________________
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top