Outlook 2007 deletes msgs from server

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nc-scot

Thread Starter
Joined
Feb 26, 2005
Messages
3
I have now seen this problem on 2 different computers. Even though the box "Leave copy of message on server" is checked, all messages are removed from the pop server. I found a Microsoft patch that addresses this problem, but they said it applies only to OL2003 and was fixed in SP3. Apparently not. Any ideas?

Also, in OL 2000, you can uncheck a box so a particular account does not synchronize or download from server. I used this for special situations for an outgoing only account. This seems to have disappeared in OL2007. Is this feature still possible?
 
Joined
Jun 21, 2007
Messages
309
You said this issue occurs in two computers. Do they both have the same email address or from the same domain ? IF they do try a gmail account , config gmail to not save a copy and enable leave a copy on the server. See if this works.

Second issue. This setting is available in the Send / Receive Settings.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top