Outlook 2007 sending email authentication issue

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lbarwise

Thread Starter
Joined
Jun 7, 2007
Messages
1
Hey there! I'm a newbie with a big thorn in my side so I hope you can help!!

I just recently updated to Office 2007 (though still with XP operating system).

Anyway, since updating to Outlook 2007, I have not been able to both send and receive emails at home. I eventually sorted it so I could receive emails but the problem now is not being able to send.

I have an IMAP email account which I receive OK but cannot send email from home with the IMAP smpt.

I have an orange wireless livebox at home so I use the orange SMTP details but still no luck. I know it must be something to do with my Orange account because sometimes I can connect to a different wireless connection from my bedroom and it sends OK using my IMAP details.

I contacted Orange today but they were unable to help and the issue is unresolved.

It is driving me mad! Please help!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top