1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Outlook 2007 w/Groupwise 7 server

Discussion in 'Business Applications' started by jbhardman, Feb 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. jbhardman

    jbhardman Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    134
    Does anyone know how to get Outlook 2007 to work correctly with a groupwise 7 server? Outlook 2003 works fine (using the novell supplied outlook connector). Everything in Outlook 2007 works except for replying to messages. I get an error about the messaging interface caused an unknown error.

    All new messages work, and I receive all messages. Just can't reply....
     
  2. mlevy18

    mlevy18

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2
    I get the same error. I've tried re-installing both Groupwise and Outlook. I also tried using Groupwise in both online and cache modes and it still didn't work. Like you said though, everything else does.
     
  3. Rockn

    Rockn

    Joined:
    Jul 29, 2001
    Messages:
    21,334
    I do believe you need the Groupwise email client set up in your email settings per client.
     
  4. mlevy18

    mlevy18

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2
    Novell has an updated Groupwise 7 version that corrects the reply problem with Outlook 2007: GW 7.0.1 Interim Release 1 Multi. It's available for free on the support site at Novell. The large download file, gw701ir1m.exe, contains an updated Groupwise 7.01 installation.
     
  5. jbhardman

    jbhardman Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    134
    Great! The reply problem has been fixed. I upgraded to Groupwise 7.0.2 beta, and now my outlook reply works just fine. But I have another problem. Every time I open outlook, I get a message that says the Data Execution Prevention has closed the Microsoft Windows Search Protocol Host. Then I get another message stating that the Microsoft Windows Search Protocol Host has been closed. I get that second one about 2 times.

    This problem only happens when I open outlook, and it happens about 15 seconds after I open outlook. If I never open outlook, I'm problem free.... Any ideas out there? BTW... Windows Vista Business is my OS.
     
  6. Mahmoudk

    Mahmoudk

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    1
    I have the same probelm with outlook and groupwise,
    Does anyone have the solution
    Appreciate any reply
     
  7. xyandr

    xyandr

    Joined:
    May 21, 2008
    Messages:
    1
    I'm running groupwise 7.0.1 and am testing with Outlook 2007. I get the messaging interface returning an unknown error when replying, but also get errors when accepting meetings, and trying to mark all as read. Does anyone else have these problems?
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/540497

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice