Outlook Displays Attachment Icon but no Attachment

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

WebGomer

Thread Starter
Joined
Jan 1, 2006
Messages
6
I am using Outlook 2003 and my issue is that when I receive image attachments, I will see the paper clip icon next to the email in the inbox but when viewing the email the attachment is not there - it will however appear after a minute or two. This happens with emails I place in other folders too.

I am running CA AV and Firewall and have tride snoozing the AV to see if that helps, which it doesn't. I have also tried momentarily disabling the firewall - no help.

Any ideas?
 

WebGomer

Thread Starter
Joined
Jan 1, 2006
Messages
6
Thanks, I'll do some more digging. I have tried disabling all of my security and scanning software and even trying all that from safe mode. Like I said, the attachment will appear after amoment or two - that is what makes it so weird. Whether 5-6kb or a meg in size makes no difference.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top