Outlook emails with attachments not sent

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

TheHonSec

Thread Starter
Joined
Dec 12, 2011
Messages
1
Outlook Express 2003 - will not send emails with attachments (specifically Word or Excel documents, it seems that pdf's, jpeg will go)
Operating on XP - fully updated.
Emails without attachments go when at the head of the queue - no problem
Any email with an attachment at the top of the queue just sits there trying to send.
I cannot delete it, I cannot force delete it (Shift - DEL) I cannot drag it anywhere.
However if I exit Outlook and go back in I still cannot delete it but I can move it (to Deleted items) this is before it tries to do a send/receive.
I have done repair on Office 2003 installation and reinstalled Outlook 2003.
I have set up a replacement email account and a new account - problem still persists.
I have gone in as a different user on the machine - problem persists.
Antivirus detects no problems.

I am out of ideas - any help / suggestions most welcome.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top