Outlook Express 6 Reload?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ewirman

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2005
Messages
63
Hi - I would like some comments/help on a problem I'm having with OE6. When I open OE it looks fine, except, it doesn't load any address book. When it opens it downloads files from the server just fine, but I can not reply to them. I can not SEND with this app as is.

I've searched for a fix and good Ole Microsoft says I need to reload IE 6 which contains OE 6. Then they give a bunch if registry hacks to try. Nothing seems to work for me. However, I am afraid if I reinstall IE 6 (however that is done) that I will booger up some of the SP2 things. As you may know if you reinstall SP 2 ALL updates and hotfixes are wiped out and must be downloaded and reinstalled.

Anyone?
TIA
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top