Outlook Express Error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

SLM302002

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2003
Messages
17
What causes the error message 'This message could not be sent. An Error has occured', when I try to send messages from OE. Sometimes it does it, sometimes it doesn't.
Any ideas?
 
Joined
Mar 18, 2002
Messages
8,711
Do you have any more details about the message you get? Can you click on a details tab when you get the error message for more info?
 
Joined
Feb 12, 1999
Messages
1,220
SLM302002,

In OE go to Tools > Accounts > Mail > {Highlight your account} > Properties > General

Make sure there is something in the Name: and E-mail Address: fields.
 

SLM302002

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2003
Messages
17
There is something in both boxes that you mention.
Anyone else have a clue as to why this does this??
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
When you go to Tools > Accounts and click the mail tab, do you only have one account listed?
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
Click on Outbox on the right and if you have anything in the box, delete it.
What antivirus software do you use?

Do you use a router, which one?

Do you have a firewall ( like black ice, zone alarm)?
 

SLM302002

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2003
Messages
17
"Click on Outbox on the right and if you have anything in the box, delete it."
Did not quite understand this question.

No router that I know of. McAffee virus software, which is up to date. No firewall.
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
wow, I confused myself.
Under local folders on the left, click on outbox and see if you have any item in it on the right, if so, delete it.
 

SLM302002

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2003
Messages
17
Well, it's nice to know someone hasn't figured this one out with me yet.
I've been racking my brain - going through books and online help trying to figure this out. I need to send email and I can't. OE is my email program and when it was working correctly - I liked it.
Please - any help anyone can give me, I need to fix this.
Thanks,
Shawna
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
OK, what operating system are you running and what version of OE?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top