Outlook express password problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

PWatkins

Thread Starter
Joined
Feb 8, 2005
Messages
6
Hi.

Have had a genera llook in the archives about this problem I am having with OE 6 - but none seem to refer to my specific trouble.

I have several accts set up in OE 6, and one of them, which was working perfectly until a few days ago, always asks me for my password when I wish to send emails. It works perfectly well when it receives them (but interestingl, I cannot find the email it says it has received in the dialogue box)! However, when attempting to send, the dialogue box opens asking for me to enter the user name and password. This even though the information is there for me to see and I have ticked the box to remember the password itself.

I have tried entering the info again - also, deleted the acct settings and re-entered them - all to no avail.

Is this just me losing my marbles or something more sinister!

Hope someone can help - this is driving me nuts.

Thanx in advance.

Paul
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top