Outlook Express - send but not receive

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

silentio

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2006
Messages
11
I can send emails with outlook but not receive. Is there an obvious reason for this??
 
Joined
Mar 18, 2002
Messages
8,711
Is this related to your other restore problem? If you're with Tiscali your server settings both (for sending and receiving) need to be tiscali's settings. If with BT, then you need Bt's server settings entered.
To get to the setings in outlook express click, tools, accounts, select he mail tab, highlight your mail account, click properties and on the server tab you have the settings for incoming (POP) and outgoing (SMTP) mail. They need to be entered correctly. What do you have listed there at the moment?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top