1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

outlook express

Discussion in 'Web & Email' started by beach51, Jan 4, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. beach51

    beach51 Thread Starter

    Joined:
    May 18, 2001
    Messages:
    1,199
    Hi Guys,trying a new isp called closecall america.Evetything seems to be fine except when i try to send a email i get disconnected.I set up outlook express for this new account,still having problems.Any ideas on what i missed?Running win98 with Ie5.01
     
  2. jwbirdsong

    jwbirdsong

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    710
    Does the mail get sent successfully?? Sorry for this but JIC, While in OE..Tools>Options>Connection (tab)>make sure "hang up after sending & receiving" is UNchecked.
     
  3. beach51

    beach51 Thread Starter

    Joined:
    May 18, 2001
    Messages:
    1,199
    Hi jwbirdsong,yes the box is uncheched.When i click the send button a message appears saying the email was sent and then i get the disconnnected message.No other problems,i connect and can surf the web,just this one little problem with the email.thanks for the help:D
     
  4. jmatt

    jmatt

    Joined:
    Apr 7, 2000
    Messages:
    844
  5. jwbirdsong

    jwbirdsong

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    710
    Weird..What OS are you?? Are you trying to use the ISP's mail server or are you trying to send throught another like Yahoo,Hotmail,whatever?? If the latter it may be your new ISP lame attempt at port 25 blocking...Probably not just a random thought......This is a dial-up..yes??
     
  6. beach51

    beach51 Thread Starter

    Joined:
    May 18, 2001
    Messages:
    1,199
    Hi guys,thanks for the reply.This is win98 and yes this is being sent from the new isp,and not from yahoo,hotmail,etc.Thing is,am getting email and attachments from friends and everything works fine and when i hit the reply button and send them back a email,i do not get disconnected,it works the way it should.I think it must be a configuration problem because when i hit email on the program,i go to Earthlink mailbox,which i still have on my computer.I have to open IE,first then hit the email button to get to this email.Am waiting for the CD to come,then i'll uninstall,and re-install with that,and see if that works.

    Thanks again for the help :D
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/111379

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice