Outlook Express

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Printcomm

Thread Starter
Joined
Nov 2, 2007
Messages
2
Hello. I noticed today that when I sent an email it wasn't going into my Sent Items folder.
On the Send tab in my options, I have "Save a copy in my Sent Folder" checked.
I have already tried emptying my messages in the Sent folder and Deleted folder.
My emails are being received at the other end and I have been receiving emails fine, but they are not going into the Sent folder when I send them.
Anybody know what the problem could be?

Let me know.

Thanks
 

Printcomm

Thread Starter
Joined
Nov 2, 2007
Messages
2
I went to the Microsoft website and there were various reasons.
Of course the simplest one was to check that the time and date on the computer were correct.
The time was right but the date showed Oct. 2 not Nov.2.
I changed it and it worked.

Thanks for your response.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top