Outlook Inserted Graphics Not Being Received

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

djjm

Thread Starter
Joined
May 30, 2001
Messages
26
Some..not all, of the people I email through OE6 with JPEG photos etc. inserted in the text area cannot receive the photos. They appear as a red x .
Do they need to adjust their settings ?
If I send them as Attachments they can actually open them up OK.
It's very annoying as most people can get them ok as an image in amongst the text.
 
Joined
Mar 28, 2003
Messages
3,998
If you are doing them all the same and some get them and others don't, yes, it is their settings.

As to attaching, best to try it and then ask them if they receive them OK.

Nothing you can do. They could post here with their OS version and what email client they use, etc;

sekirt
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top