Outlook messages get "stuck" in send/receive

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gamalsop

Thread Starter
Joined
Dec 16, 2018
Messages
1
I am using Windows 10 and Outlook 2010. The email is using POP3. I have had the computer 6 months and not problems until the last few days. When I boot the computer the email works normally. After a variable amount of time, usually about 2 or 3 hours, it will not receive or send emails. The blue activity bar at the bottom right gets “stuck.” It seems, to use an analogy, as if the messages have to go through a pipe which is collecting sediment until it fills up and the messages can no longer go through. When I reboot the pipe is flushed out and Outlook works normally again for 2 or 3 hours. Is there a setting that needs to be changed? Would it make a difference if I used IMAP. This is definitely a problem with my computer, not with the Internet Provider, since email on another computer using Outlook with POP3 works normally.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top