1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Outlook/Microsoft problem- ever see this?

Discussion in 'Business Applications' started by IrishGuinea, Nov 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IrishGuinea

    IrishGuinea Thread Starter

    Joined:
    Nov 18, 2004
    Messages:
    1
    Hi all

    I work for a company that sends out three newsletters a day. I have been having serious problems after people receive our newsletters, sometimes a link will get corrupt and its always the same way...

    it adds an "!%" into the link address.

    Its not always in the same spot but always in a link.

    I've tried three different mailing softwares. It happens to all of them so I think i can rule that out.

    It seems AOL subscribers get the links just fine but outlook users get this problem quite often.

    Anyone ever hear or know about this?

    Thanks for any help in this matter...
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/297849

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice